Call înscrieri Atelierul de Proză Queer

🌈 Între 19 și 25 septembrie, în București, va avea loc a treia ediție a Festivalului de film queer ART200, în cadrul căruia se va desfășura atelierul de proză queer, sub îndrumarea trainerxlor Carolina Vozian și Laura Sandu.
🌈 Acest atelier își propune să reunească 10 persoane queer din țară, care scriu sau vor să scrie proză queer.
🌈 Împreună vom crea un spațiu cald și sigur, un spațiu al posibilității, pentru a discuta și scrie proză, pentru a vorbi despre literatură și valențele ei emancipatoare și pentru a împărtăși idei, experiențe sau fragmente scrise. La finalul atelierului se va desfășura o lectură de proză queer.
🌈 Cui se adresează call-ul? Persoanelor peste 18 ani din comunitatea LGBTQIA+, din toată țara.
🌈 Nu e obligatoriu să fi scris mult sau să fi publicat înainte. E suficient interesul și entuziasmul pentru a citi & scrie proză și dorința să faci parte dintr-un spațiu literar queer comun.
🌈 Asigurăm cazarea și transportul, așa că vă încurajăm să aplicați pe toate și toți dintre voi din afara Bucureștiului.
🌈 Puteți aplica la atelier până la data de 25 august.
🌈 Vom anunța selecția de participantx prin mail și pe canalele noastre de socializare, cu aproximativ 10 zile înainte să înceapă atelierul.
⭐ART200 este un proiect co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Shopping Basket