Scurtmetraje realizate în tabăra art200

*Filmele din secțiunea Scurtmetraje realizate în tabăra art200 vor fi proiectate vineri, 22/09, la 19:00, la Cinemateca Eforie

EDEN

În urma unei experiențe triggering, Eden, personajul titular, se retrage în lumea sa interioară. Acolo trece printr-un proces de autocunoaștere, pornind de la un sentiment de disconfort cu latura sa queer, nonconformistă, și ajungând în final la o acceptare de sine și un curaj reînnoit de a confrunta lumea exterioară.

R. Mădălina Habageru, Kip Butnariuc, Maria Nedelcu, Liv Popa, România, 2023, 9 min

Mă caut

Un baiat îşi explorează sentimentele de nesiguranţă şi insuficiență. Îşi întâlneşte versiunea sa ideală, la care se gandeşte mult, iar intalnirea cu ea îi clarifică câteva frici.

R. Cosmin-Cristian Doandeş, România, 2023, 5 min

beso de cinco / spații reciproce

Scurtmetraj ecologic queer anarho-feminist de ficțiune speculativă – și manifestul nostru. Prin el cerem și îndemnăm și sperăm la o lume mai blândă și mai centrată pe grijă reciprocă, unde noi și tot ce ne înconjoară, planeta și natura, animalele umane și non-umane și vietățile de orice fel, în complexitățile și cu multitudinile noastre, trăim liberx și neîngrădiți, înconjurate de dragoste, plăcere, comunitate, joacă, gingășie.

r. Ela Crăciun, Emilian Lungu, Juan Cruz Luque, oana ungureanu, ștefana brumă, România 2023, 7 min

Shopping Basket