Concert Sofia Zadar și art200 x Kittykunt party cu Alini & apocalypticgarbage

*Concert Sofia Zadar și art200 x Kittykunt party cu Alini & apocalypticgarbage va avea loc vineri, 21/09, la 21:00, la Arthub

image_6483441

Sofia Zadar explorează posibilitățile unui imaginar emancipator în compoziții Alt–Pop ce îmbină elemente organice cu structuri sonice electronice. În 2021 a lansat EP-ul Lyra, o meditație ecofeministă asupra comunităților și transformărilor colective, produs la studioul Cirkular din Cluj. În 2023 revine cu Hictopia, o odisee pop experimentală ce trasează legăturile transformatoare dintre un prezent somatic și un viitor emergent. Scrie și produce muzică pentru alinare emoțională, pentru aliniere corporală, dar mai ales pentru plăcerea comunităților din jurul său.

KittyKunt is the forever-new show in town.🪬From Ciara’s Taking Back My Love to the dungeon’s darkest waves. 
Twin flames: alini & apocalyptic

apocalypticgarbage e cineast. Caută să descopere forme neminate de limbaj, la intersecția dintre experiment și queerness. Practică un tip de imagine angajată politic. Ca selecționer muzical, playlistul lui e o shaormă între horneli autohtone, kitsch pop, reggaeton, Loredana cu techno.

apocalypticgarbage666
61b9b5f2-b575-4121-a20e-c4b2e1c2e4d6
alini: îi place fwteria (dans, gen) pe muzică oricare cu tot corpul în delir alături de persoane cute care se mișcă cum necesită. Vede asta ca pe un fel de poartă către un spațiu comun, nah!
Shopping Basket