Echipa

906957_566973783333381_1982519203_o-3

CRISTINA

A plimbat ursu’ prin ong-uri și festivaluri și tot nu și-a găsit locul. Are trei pisici și se abține cu greu să nu o ia și pe-a patra. Cu adidași luați în rate, visează că primește moștenire un conac. Are aceeași poză la profilul de facebook de 7 ani.

2. Luca

Luca

Luca e activist queer, lucrează la Accept și e coordonatorul Super, festivalul de filme făcute de adolescenți. Tocmai a absolvit facultatea de studii de gen, cu o specialitate secundară în film. Călătorește, scrie și face filme din când în când.

108167000_686340078906953_7489795030869301684_n

ANDY

Sunt născută în 1989 și încerc să scriu, dar nu știu dacă reușesc. Am studiat Antropologia, dar acum lucrez într-o corporație și sunt tristă. Am grijă de pisicul Rozmarin, care este portocaliu. Am creat meme, eseuri, povestiri, fan fiction și am scris și poezii. Mai sunt DJ amatoare cu diferite ocazii. ¯\_(ツ)_/¯

????????????????

Roxana

Roxana lucrează în multe (și cele mai curajoase) festivaluri de film din România. Cel mai
mult îi plac traducerile & subtitrările. A studiat timp de zece ani științe politice. Acum, ajută în proiecte de educație cinematografică alături de BlocZero și lucrează la Universitatea din Sibiu. Nu are viață în afara muncii, deși crede cu tărie în dreptul de a fi leneș

pic crop art200

EMILIAN

Emilian-Cătălin Lungu este autor de poezie cu subiecte queer. Emilian e născut în Piatra Neamț, a absolvit Facultatea de Litere din Cluj, iar acum este masterand la CESI. A participat cu un poem la vernisajul Our Queer Home din cadrul festivalului ART200 și publicat în reviste online precum CutraEchinoxSubcapitolDLITE, iar în momentul de față pregătește un volum de debut.

poză curatoare MCQ

CAROLINA

Carolina Vozian este scriitoare, lucrătoare culturală, leu cu ascendent în balanță și persoană care uneori e copleșită de prea multe lucruri de făcut și alteori habar nu are ce face în viață. S-a născut și a crescut în Republica Moldova, iar acum locuiește în București împreună cu 2 pisici. Scrie de toate & facilitează ateliere de scriere. E obsedată de literatură, teorie politică, apocalipsă climatică, psihologie, mecanismele (macro și micro) de funcționare a lumii, ceai verde, sushi etc, etc

Andrei Bran

Andrei Bran

Andrei, graphic designer, translator part-time și curator de playlisturi pentru comunitatea queer, poate fi adesea pierdut printre gânduri și preocupări. Dacă îl găsiți, vă rugăm să ne spuneți și nouă.

IMG-20210413-WA0008

Alex

Alex Horghidan își împânzește proiectele cu monștri, creaturi, cowboy și roboți queer, poliamoasx și anitcapitalistx. Ca multx altx, visează la un viitor fără chirii, fără facturi de plătit și fără fascistix, bazat pe ajutor reciproc, grijă comunitară și respect pentru orice este viu. Unul din sufletele sale pereche este Lucia Sanchez – pisica.

9. Alex

ALEX

Alex lucrează ca graphic designer și ilustrator, fiind pasionat de ilustrațiile de tip colaj. Atunci când nu petrece ore în șir pierdut printre layere în Photoshop, e cel mai probabil ocupat jucând jocuri video sau urmărind cooking videos pe YouTube. Toarnă cerealele înainte să pună laptele și consideră că pizza e cel mai bun fel de mâncare dintre toate.

Cezar

CEZAR

Nitpicker în redacția Echinox. Am scris o disertație despre incest ș.a. în teatrul irlandez.
Ascult Joanna Newsom, citesc cărți nesuferite, aștept să vină Katya Zamolodchikova la Galați.

244685828_410250387432967_1878097708912838968_n

CĂLIN BOTO

Călin Boto e critic și jurnalist de film, până nu demult redactor-șef al revistei Film Menu și redactor la All About Romanian Cinema, iar acum redactor la Acoperișul de Sticlă și Films in Frame. A participat la ateliere internaționale de critică de film în Varșovia, Palić, Sarajevo și Locarno (2018, 2019, 2021), ca mai apoi să primească Premiul „Ion Cantacuzino” pentru publicistică cinematografică din partea Uniunii Cineaștilor din România (2021). Ține o rubrică la Revista Arta, colaborează cu festivaluri precum BIEFF și ART200, iar de-a lungul ultimului an a început să curatorieze selecții de cinema românesc mut pentru proiectele intermediale ale Centrului Cultural pentru Imagine și Sunet ( „Short Sounds”, respectiv „Ficțiuni sonore”).

7. alecs

ALECS

Propovăduiește ideologia neo-marxistă a identității de gen alături de mulțx alțx sexo marxiștx la gender talk și se gândește de peste 20 de ani să adopte o pisică.
Processed with VSCO with b4 preset

BEATRICE

Beatrice e vegetariană de 10 ani, dar a recunoscut că ar mânca fasciști pe pâine în caz de nevoie. A gătit pe seturi de filme porno și și-a luat țepe prin horeca până a venit pandemia și a pârlit-o. Acum își face neamul de râs l̶u̶â̶n̶d̶ ̶b̶a̶n̶i̶i̶ ̶l̶a̶ ̶f̶r̶a̶i̶e̶r̶i̶ ca lucrătoare sexuală mad genderqueer, se bate cu morile de vânt patriarhale și subtitrează filme pentru Art200 de prin 2020. Cea mai lungă relație pe care a avut-o e de 9 ani (Nuga și Aluna, pisici) și consideră că oamenii nu ar trebui discriminați bazat pe ananasul de pe pizza

Jessica

JESSICA

A studiat Litere la Cluj și a fost redactor-șef al revistei Echinox. Îi place să vorbească despre
roboți, literatură irlandeză și pisicile pe care le vede pe internet. Vrea să se reapuce la un moment dat de toate hobby-urile pe care le-a lăsat în urmă.

Ioana

IOANA

Ioana e studentă la Foto-video, are trei pisici pe care le divinizează și câteva plante

WhatsApp Image 2021-09-22 at 19.01.59

JERZY IOANA

Jerzy este omul bun la toate de la MozaiQ. 

Are o relatie de simbioza cu canapeaua si televizorul din sufrageria sa, coordoneaza Luna Istoriei LGBTQ si orice eveniment prinde, si in timpul liber mai scrie carti. La suflet e punk, iubeste cainii si sclipiciul.