Echipa

906957_566973783333381_1982519203_o-3

CRISTINA

A plimbat ursu’ prin ong-uri și festivaluri și tot nu și-a găsit locul. Are trei pisici și se abține cu greu să nu o ia și pe-a patra. Cu adidași luați în rate, visează că primește moștenire un conac. Are aceeași poză la profilul de facebook de 7 ani.

2. Luca

Luca

Luca e activist queer, lucrează la Accept și e coordonatorul Super, festivalul de filme făcute de adolescenți. Tocmai a absolvit facultatea de studii de gen, cu o specialitate secundară în film. Călătorește, scrie și face filme din când în când.

108167000_686340078906953_7489795030869301684_n

ANDY

A studiat Antropologia, dar acum e creatoare de memuțe și face parte din Colectiva Autonomă Macaz. Când nu își distruge sănătatea mintală lucrând într-o corporație, mai scrie. Are grijă de trei pisici.
teona

TEONA

Teona Galgoțiu a debutat anul trecut cu volumul “Mă uit înapoi și dispare” la OMG Publishing, a termint recent masterul de regie de film, este una dintre organizatoarele Festivalului Super și fondatoarea platformei Gura Mare. La ART200 se ocupă de organizarea atelierului de poezie.

5. Oana

Oana

Nu îi plac textele de prezentare dar profită de spațiul oferit să vă cheme la fotbal .

6. Andreea

ANDREEA

ONG-istă + un mix de film, imagine, text, antropologie. Își dorește tare ca toate vocile să fie auzite, ascultate și acceptate.
7. alecs

ALECS

Propovăduiește ideologia neo-marxistă a identității de gen alături de mulțx alțx sexo marxiștx la gender talk și se gândește de peste 20 de ani să adopte o pisică.
8. Ștefana

Ștefana

Ștefana Brumă are 24 de ani, două pisici și prea multe gânduri pe secundă ca să le numere. Este pasionată de film, literatură, psihologie și all things queer – deci foarte încântată să facă parte din echipa acestui festival. Crede în oameni & second chances și continuă să spere că lumea devine un loc din ce în ce mai bun.

9. Alex

ALEX

Alex lucrează ca graphic designer și ilustrator, fiind pasionat de ilustrațiile de tip colaj. Atunci când nu petrece ore în șir pierdut printre layere în Photoshop, e cel mai probabil ocupat jucând jocuri video sau urmărind cooking videos pe YouTube. Toarnă cerealele înainte să pună laptele și consideră că pizza e cel mai bun fel de mâncare dintre toate.

pic crop art200

EMILIAN

Emilian-Cătălin Lungu este autor de poezie cu subiecte queer. Emilian e născut în Piatra Neamț, a absolvit Facultatea de Litere din Cluj, iar acum este masterand la CESI. A participat cu un poem la vernisajul Our Queer Home din cadrul festivalului ART200 și publicat în reviste online precum CutraEchinoxSubcapitolDLITE, iar în momentul de față pregătește un volum de debut.