Echipa

906957_566973783333381_1982519203_o-3

CRISTINA

A plimbat ursu’ prin ong-uri și festivaluri și tot nu și-a găsit locul. Are trei pisici și se abține cu greu să nu o ia și pe-a patra. Cu adidași luați în rate, visează că primește moștenire un conac. Are aceeași poză la profilul de facebook de 7 ani.

2. Luca

Luca

Luca e activist queer, lucrează la Accept și e coordonatorul Super, festivalul de filme făcute de adolescenți. Tocmai a absolvit facultatea de studii de gen, cu o specialitate secundară în film. Călătorește, scrie și face filme din când în când.

108167000_686340078906953_7489795030869301684_n

ANDY

A studiat Antropologia, dar acum e creatoare de memuțe și face parte din Colectiva Autonomă Macaz. Când nu își distruge sănătatea mintală lucrând într-o corporație, mai scrie. Are grijă de trei pisici.
teona

TEONA

Teona Galgoțiu a debutat anul trecut cu volumul “Mă uit înapoi și dispare” la OMG Publishing, a termint recent masterul de regie de film, este una dintre organizatoarele Festivalului Super și fondatoarea platformei Gura Mare. La ART200 se ocupă de organizarea atelierului de poezie.

pic crop art200

EMILIAN

Emilian-Cătălin Lungu este autor de poezie cu subiecte queer. Emilian e născut în Piatra Neamț, a absolvit Facultatea de Litere din Cluj, iar acum este masterand la CESI. A participat cu un poem la vernisajul Our Queer Home din cadrul festivalului ART200 și publicat în reviste online precum CutraEchinoxSubcapitolDLITE, iar în momentul de față pregătește un volum de debut.

poză curatoare MCQ

CAROLINA

Carolina Vozian este scriitoare, lucrătoare culturală, leu cu ascendent în balanță și persoană care uneori e copleșită de prea multe lucruri de făcut și alteori habar nu are ce face în viață. S-a născut și a crescut în Republica Moldova, iar acum locuiește în București împreună cu 2 pisici. Scrie de toate & facilitează ateliere de scriere. E obsedată de literatură, teorie politică, apocalipsă climatică, psihologie, mecanismele (macro și micro) de funcționare a lumii, ceai verde, sushi etc, etc

8. Ștefana

Ștefana

Ștefana Brumă are 24 de ani, două pisici și prea multe gânduri pe secundă ca să le numere. Este pasionată de film, literatură, psihologie și all things queer – deci foarte încântată să facă parte din echipa acestui festival. Crede în oameni & second chances și continuă să spere că lumea devine un loc din ce în ce mai bun.

IMG-20210413-WA0008

Alex

Alex Horghidan își împânzește proiectele cu monștri, creaturi, cowboy și roboți queer, poliamoasx și anitcapitalistx. Ca multx altx, visează la un viitor fără chirii, fără facturi de plătit și fără fascistix, bazat pe ajutor reciproc, grijă comunitară și respect pentru orice este viu. Unul din sufletele sale pereche este Lucia Sanchez – pisica.

9. Alex

ALEX

Alex lucrează ca graphic designer și ilustrator, fiind pasionat de ilustrațiile de tip colaj. Atunci când nu petrece ore în șir pierdut printre layere în Photoshop, e cel mai probabil ocupat jucând jocuri video sau urmărind cooking videos pe YouTube. Toarnă cerealele înainte să pună laptele și consideră că pizza e cel mai bun fel de mâncare dintre toate.

Misa Dragomir

MIȘA DRAGOMIR

Mișa Dragomir scrie poezie, autoficțiune, multe liste în notes și planuri de viață care se schimbă în fiecare săptămână. Se chinuie să termine Facultatea de Litere din București. E parte din Cenaclul X, unde a contribuit la redactarea antologiei de poezie queer „Adăposturi”. La ART200 se ocupă de coordonarea selecției.

244685828_410250387432967_1878097708912838968_n

CĂLIN BOTO

Călin Boto e critic și jurnalist de film, până nu demult redactor-șef al revistei Film Menu și redactor la All About Romanian Cinema, iar acum redactor la Acoperișul de Sticlă și Films in Frame. A participat la ateliere internaționale de critică de film în Varșovia, Palić, Sarajevo și Locarno (2018, 2019, 2021), ca mai apoi să primească Premiul „Ion Cantacuzino” pentru publicistică cinematografică din partea Uniunii Cineaștilor din România (2021). Ține o rubrică la Revista Arta, colaborează cu festivaluri precum BIEFF și ART200, iar de-a lungul ultimului an a început să curatorieze selecții de cinema românesc mut pentru proiectele intermediale ale Centrului Cultural pentru Imagine și Sunet ( „Short Sounds”, respectiv „Ficțiuni sonore”).

7. alecs

ALECS

Propovăduiește ideologia neo-marxistă a identității de gen alături de mulțx alțx sexo marxiștx la gender talk și se gândește de peste 20 de ani să adopte o pisică.
WhatsApp Image 2021-09-22 at 19.01.59

JERZY IOANA

Jerzy este omul bun la toate de la MozaiQ. 

Are o relatie de simbioza cu canapeaua si televizorul din sufrageria sa, coordoneaza Luna Istoriei LGBTQ si orice eveniment prinde, si in timpul liber mai scrie carti. La suflet e punk, iubeste cainii si sclipiciul.