🪢Acest atelier este o întâlnire a celor interesați de sesiunile de legat cu sfori, dar și o explorare a plăcerii queer. Vom sta de vorbă despre câteva din elementele de bază din bondage/shibari, originile acestui tip de practică, vom demonstra unele tehnici de manipulare a sforii, dar și unele tehnici de manipulare a corpului în sfori. Vom mai explora și fațeta fotografiei ca instrument de documentare a interacțiunilor intime cu cei din jur, dar și a parcursului emoțional interior al fiecăruia dintre noi. Vom discuta despre procesul de a ne vulnerabiliza în fața camerei de fotografiat, pentru a putea să redăm trăirile prezente către un sine viitor. O scenă cu semnificație emoțională pentru cei implicați este o sărbătoare în sine de care ne putem bucura împreună!
 
Facilitatorii pentru acest atelier vor fi ✨ Billie Rose ✨ și ✨ Mia ✨. Vom folosi la atelier o structură de organizare orizontală, intervențiile și gândurile tuturor participanților fiind binevenite. Evenimentul este deschis tuturor nivelurilor de experiență, indiferent dacă aveți sau nu sfori. Avem suficiente sfori comunitare pentru oricine are nevoie de ele. În ceea ce privește partea de fotografie a atelierului, vom folosi telefoanele mobile, nefiind nevoie de alte echipamente foto.

🫂Te invităm la un atelier afectiv despre intimitate, cu deschiderea spre experimentare și colaborare intimă:

Ziua 1 – siguranța emoțională a partenerilor intimi în timp ce își negociază și își trăiesc o interacțiune intimă într-un context social comunitar.

Skilluri basic de bondage.

Ziua 2 – documentarea momentelor intime, siguranța emoțională în timpul procesului de documentare, și performativitatea unei scene intime care este documentată.

Ziua 3 – Negocierea și crearea unor scene intime cu un număr mai mare de participanți – sculptură umană pe care să o documentam împreună.

📍 Atelierul se va ține la Influx, Bd. Th. Pallady, nr. 287, clădirea IOR 2, etajul 5; 

📅 Atelierul va avea loc în perioada 8 – 10 octombrie, orele 15:00 – 21:00.

📆 Deadline înscrieri: 30 septembrie

 

🔷 Atelierul este destinat persoanelor care au împlinit deja 18 ani.

🔷 Atelierul face parte din Festivalul de cultură queer art200 Ediția a 5-a, care va avea loc în perioada 11 – 20 octombrie 2024.

🔷 Din păcate nu putem asigura cazarea sau transport pentru persoanele din afara Bucureștiului în cadrul acestui atelier.

🔷 Fotografiile realizate vor fi împărtășite de către fiecare în funcție de nivelul propriu de confort, iar participarea la proiectul final, din ziua a treia, nu este obligatorie.

Shopping Basket