Alătură-te echipei

Ne dorim ca ART200 să fie un festival făcut de persoane queer pentru persoane queer.
Credem că este important ca fiecare să vorbească în numele său și al experiențelor pe care le trăiește.
Mai mult, știm că orice sursă suplimentară de venit, oricât de mică ar fi, pentru multe persoane din comunitatea LGBTQIA+, care de cele mai multe ori întâmpină dificultăți în a obține sau a păstra un loc de muncă, în unele cazuri aflându-se la limita supraviețuirii, este importantă.
Înțelegem că fiecare dintre noi are și alte proiecte, job-uri, obligații și nu vom cere niciodată cuiva să acorde mai mult timp sau resurse decât poate.
Orice persoană din comunitate este binevenită să se alăture proiectului, însă nu vom tolera atitudini și comportamente rasiste, homofobe, sexiste, transfobe, clasiste sau urâcioase de orice fel. Credem că, în absența solidarității, a unei deschideri la dialog, abordare critică și autocritică sau atunci când responsabilitatea chestionării prejudecăților este pusă tot pe umerii persoanelor direct vizate, se creează un spațiu nesigur, lipsit de orice potențial de schimbare.

Așa că, dacă vezi o miză în proiectul nostru și vrei să te alături, scrie-ne! Dacă vrei, dar nu știi cu ce, îți lăsăm aici câteva sugestii:

 

– Scriere proiecte/ aplicații finanțare
– Fundraising/ sponsorizări
– Selecție filme
– Grafică
– Organizare evenimente conexe

sau orice altceva îți trece prin minte. Dacă e ceva ce nu putem face momentan, îți vom spune și gândim împreună un plan pe viitor.
Te rugăm doar atât:

– Tema, filmele sau evenimentele pe care le propui, încearcă pe cât posibil să vorbești din experiența personală și nu în numele altor comunități sau identități. Dacă totuși o faci, include în mesajul pe care ni-l trimiți și numele câtorva persoane care ar fi mai în măsură decât noi să discute pe tema respectivă.

 

– Propunerea va presupune ca și tu să te implici, în cea mai mare parte a timpului. Chiar și cele mai grozave idei, nu ni le vom putea asuma doar noi, pentru că asta cere timp și resurse pe care e posibil să nu le avem.

Ne poți scrie pe:

Facebook

Instagram

Email: hello@art200.ro

Formular de contact