Call înscrieri Atelierul de poezie queer

🌈 Între 19 și 25 septembrie, în București, va avea loc a treia ediție a Festivalului de film queer ART200, în cadrul căruia se va desfășura atelierul de poezie queer, sub îndrumarea trainerxlor și coordonatorxlor Flavius Sindie, Ana-Maria Cioroianu, Tudor Pop, Emilian Cătălin Lungu și Teona Galgoțiu.

🌈 Acest atelier își propune să reunească 10 poetx queer din țară, creând un spațiu safe în care acestea/aceștia își vor putea îmbunătăți stilul și să facă schimb de idei și experiențe. La finalul atelierului se va desfășura o lectură de poezie queer, menită să aducă un plus de vizibilitate lucrărilor create, urmând ca pentru anul viitor să pregătim și o antologie.

🌈 Cui se adresează call-ul? Tuturor persoanelor din comunitatea LGBTQIA+, din toată țara.
🔞 Singura restricție este cea de vârstă – trebuie să ai cel puțin 18 ani ca să participi.

🌈 Nu e obligatoriu să ai experiență cu poezia, ci doar interesul și entuziasmul să îți începi drumul ca poetx queer alături de noi!

🌈 Asigurăm cazarea și transportul, așa că vă încurajăm să aplicați pe toate și toți dintre voi dinafara Bucureștiului.

🌈 Vom anunța selecția de participantx prin mail și pe canalele noastre de socializare, cu aproximativ 2 săptămâni înainte să înceapă atelierul.

🎈DEADLINE 14 AUGUST 23:59 🎈

⭐ART200 este un proiect co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.
Shopping Basket