🏳️‍🌈Hai să te înscrii la Tabăra de Film Queer art200, ediția a II-a!  🏳️‍🌈
 
✊ Dacă ai 18 ani împliniți și faci parte din comunitatea LGBTQIA+, vino să explorăm, împreună cu trainerx din comunitate, intersecțiile dintre artă și activism, învățând să folosim cinematografia și artele performative ca unelte de (auto)reprezentare a persoanelor marginalizate. Până la final, vor fi realizate 3 scurt-metraje și un performance de către cei 12 participantx, pe care le vom proiecta în cadrul celei de a 4-a ediții a Festivalului Internațional de Film Queer art200, între 23 și 30 septembrie la București.
 
✨ Trainerx taberei vor fi: alini (Alina Medoia) *scriere dramatică, actorie*, Paul Dunca/Paula Dunker *regie teatru*, Sofia Zadar *actorie și performance*, Raj *dans și sunet*, Denisu Velica *montaj*, Patrick Brăila *scenariu/ regie film*.  
 
🚂 Este important pentru noi să auzim voci diverse, așa că încurajăm participarea din cât mai multe orașe, atât din România, cât și din Republica Moldova. Cazarea, masa (2 mese pe zi) și transportul vor fi acoperite de către art200. 
 
🎥 Nu e nevoie să fi făcut neapărat film sau performance până acum sau să ai cunoștințe despre istoria artei queer. E de ajuns să fii curioasx despre subiect și despre cum se îmbină arta și lupta pentru drepturi și reprezentare! 
 
📅 Deadline pentru înscrieri: 1 mai. Tabăra va avea loc în perioada 8-16 iulie 2023. Participantx din tabără vor fi invitați și la festivalul art200, care va avea loc în septembrie în București.  
 
 

Proiect cultural co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finațării.

 
Shopping Basket