Recomandă-ne filme/ teme

Selecția de filme este, poate, cea mai importantă componentă a proiectului ART200. Cu ajutorul filmelor, dar și a evenimentelor conexe pe care le organizăm, vrem să creștem vizibilitatea experiențelor și a identităților mai puțin prezente în spațiul public, și să discutăm teme care ne afectează intracomunitar.
În același timp, temele alese pentru filme sau evenimente depind exclusiv de reprezentarea pe care o avem în interiorul echipei sau în rândul persoanelor care își doresc să se implice.

Nu ținem morțiș să proiectăm filme premiate, cunoscute, fresh sau extraordinar de bine făcute din punct de vedere tehnic/ artistic, ci ne interesează mai mult cine vorbește și despre ce anume se vorbește.

Așa că, dacă ai sugestii de filme sau teme care ți-ar plăcea să fie văzute sau discutate în cadrul festivalului, ne poți scrie oricând. Filmele pot fi scurtmetraje, mediumetraje sau lungmetraje. Ia, însă, în calcul și faptul că nu avem buget pentru drepturi de proiecție și ideal ar fi să le putem obține gratuit.

Dacă ne sugerezi un film sau o temă, te rugăm să ne spui și:
– Câteva detalii de bază despre film (titlul, an apariție, poate și o sursă de a obține drepturile de proiecție, dacă știi)
– Cât de mult sau dacă te poți implica în selecție și discuții cu publicul pe tema respectivă
– Legătura ta, pe scurt, cu tema- din ce poziție sugerezi filmul/ tema; dacă este dintr-o postură aliată, te rugăm să te gândești și la persoane care ar fi mai în măsură decât noi să discute pe tema respectivă.

Ne poți scrie pe: